Rekisteriseloste

Tuikki.fi verkkopalvelun rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä
Metsähallitus
Vernissakatu 4, PL 94, 01301 VANTAA,
Puhelin: 0205 64 100, Fax: 0205 64 4234

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa
Mika Laakkonen
Vernissakatu 4
01301 Vantaa
E-mail: mika.laakkonen(at)metsa.fi, puhelin: 040-589 7559

Rekisterin nimi
Tuikki-fi sähköinen kalapäiväkirja.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on tehdä päiväkirjan käyttäminen kalastajien kannalta helpoksi rekisteröitymällä palvelun käyttäjäksi ja kerätä käyttäjien taustatietoja (ikä, asuinpaikka, sukupuoli) Metsähallituksen kalavesien käytön ja suunnittelun kannalta. Palvelun käyttäjien kesken arvotaan myös palkintoja, joka edellyttää käyttäjärekisterin olemassaoloa.

Rekisterin sisältämiä tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille.

Rekisterin tietosisältö

Rekisteri sisältää seuraavat tiedot rekisteröidyistä: sukunimi, etunimi, osoitetiedot, puhelinnumero, sähköpostiosoite, kotipaikka, sukupuoli.

Säännönmukaiset tietolähteet
Käyttäjät antavat itse tietonsa palveluun rekisteröityessään. Jokainen käyttäjä voi muuttaa ja päivittää omia henkilötietojaan palvelun kautta

Tietojen säännönmukaiset luovutukset
Säännönmukaista tietojen luovutusta ei tehdä. Rekisteröity käyttäjä voi kieltää tietojensa käytön suoramarkkinointiin. Mikäli hakija on ilmoittanut, että hänen tietojansa voi käyttää markkinointitarkoituksissa, voidaan näille henkilöille kohdentaa erikseen suunniteltuja Metsähallituksen markkinointitoimia/-viestejä.

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
Tietoja ei siirretä.

Rekisterin suojauksen periaatteet
Tuikki.fi palvelu toimii toimittajan ympäristössä, joka täyttää tietoturva- ja tietosuojavaatimukset. Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Käyttäjät rekisteröityvät palveluun omilla tunnuksillaan ja kirjautuvat niillä asioidessaan palvelussa. Metsähallituksessa hallinnolliset käyttäjät on määritelty ja heillä on omat tunnukset ja salasanat. Metsähallituksen henkilöstö on ohjeistettu järjestelmän tietojen käytössä.